fbpx

Esittelyssä: Arttu Arvela

Olen Arvelan Arttu, vielä toistaiseksi alle 40-vuotias mittaaja Lappeenrannasta. Harrastuksia tai juuri mitään muitakaan vapaa-ajan visioita, en reissutöiden vuoksi oikein pysty harkitsemaan.

Mikä on toimenkuvasi ja miten päädyit MittausGroupin riveihin?

Toimenkuvanani on vastaava mittaustyönjohtaja. MittausGroupin riveihin päädyin yrityskaupan kautta Ympäristönsuunnittelu Oy:n entisenä työntekijänä vuoden -21 syksyllä.

Mikä on palkitsevaa työssäsi? 

Palkitsevaa työssä on, kun hankeen saa luovutettua parin vuoden työrupeaman jälkeen, ja pääsee hetkeksi levähtämään ennen seuraavaa.

Erikoisosaamisalueesi? Mitä tehdessä olet parhaimmillasi? 

Parhaimmillani olen tietomallipohjaisten hankkeiden kanssa, joten työt useasti painottuvatkin useamman vuoden mittaisiin väylähankkeisiin. Toki vuosi 2018 oli poikkeus, kun käsissä olikin 26 pienempää työmaata ympäri Etelä-Karjalaa ja Kymenlaaksoa.

Mieleenpainuvin tai mielenkiintoisin MittausGroupin työmaa? 

Tämänhetkinen hankkeeni on varsinaisesti ensimmäinen MittausGroupin riveissä, joten tähän on vaikea vielä antaa tarkempaa analyyttistä vastausta.

Minkä työmaan kimpussa olet tällä hetkellä?

Nyt olen mittauspäällikkönä/tietomallikoordinaattorina, 420 kilometrin päässä koto-ovelta, Vt19 Seinäjoki–Lapua hankkeella.

Minkälainen olisi unelmaprojektisi?

Kyllähän sitä joskus toivosi vielä pääsevänsä käymään töissä kotoa käsin.

Mikä MittausGroupissa on parasta? 

”Isossa firmassa on ison firman edut”. Esimerkkinä panostus työmaahenkilökunnan kouluttamiseen.