fbpx

Kesätyö tai harjoittelupaikka

Olemme valtakunnallisesti rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja tekevä joukko ammattilaisia. MittausGroup Oy:n liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa ja työllistämme 80 mittausalan ammattilaista. Asiakkaistamme löytyy niin Suomen suurimmat rakennusliikkeet kuin pienemmätkin yritykset sekä yhteisöt. Työkohteemme vaihtelet pienistä maastokartoituksista Suomen merkittävimpien rakennushankkeiden mittauksiin.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja motivoitunutta otetta työskentelyyn ja tarjoamme ammattilaistemme tuen kehittymishaluisille työntekijöille. Monipuolinen työkantamme haastaa meidät jatkuvasti kehittämään itseämme ja pysymään teknisen kehityksen kärjessä. Arvostamme työskentelyä hyvässä ja rennossa ilmapiirissä.

Kesätyö MittausGroup Oy:ssä?

Tarjoamme kesätöitä 5–10 hyvälle tyypille ympäri Suomea. Mikäli haastavien infra-, rakennus- tai ratahankkeiden mittaukset kiinnostavat, katso yhteystiedot alta ja ota yhteyttä!

Harjoittelupaikka hakusessa tai opinnäytetyö tekemistä vaille?

Monet ammattilaisistamme on tehnyt opinnäytetyön ja/tai harjoittelun meillä ja jatkanut siitä vakituiseksi työntekijäksemme. Tiedustele harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksista henkilöstöpäälliköltämme.

Pekka Toroi                                                                     
henkilöstöpäällikkö                                                                               
+358 44 5724613                                                            
pekka.toroi@mittausgroup.fi