fbpx

Esittelyssä: Niko Puro

Olen Niko Puro, kotoisin Rovaniemeltä. Minua kiinnostaa matkustaminen, luonnossa liikkuminen sekä elektroniikan kanssa värkkäily. Harrastuksiakin löytyy, käyn säännöllisesti salilla ja syksyisin metsästämässä.

Mikä on toimenkuvasi ja miten päädyit MittausGroupin riveihin?

Toimin tällä hetkellä MittausGroupilla mittaustyönjohtajana ratapuolella. Tänne päädyin JT-Mittauksen liittyessä MittausGroupiin. JT-Mittauksella olin töissä vuodesta 2018 lähtien.

Mikä on palkitsevaa työssäsi? 

Palkitsevaa työssäni on tietää työni merkitys ja tärkeys erilaisissa projekteissa, jolloin kehittyminen alalla on motivoivaa ja samalla palkitsevaa.

Erikoisosaamisalueesi? Mitä tehdessä olet parhaimmillasi? 

Kokemusta löytyy vähän kaikenlaisilta työmailta, eniten olen päässyt radan rakentamiseen ja infraan sen ympärillä.

Mieleenpainuvin tai mielenkiintoisin MittausGroupin työmaa? 

Ehdottomasti mieleenpainuvin työmaa MittausGroupilla on ollut Länsimetro. Siellä yhdistyi infrarakentaminen, kalliorakentaminen sekä ratamittaukset.

Minkä työmaan kimpussa olet tällä hetkellä?

Tällä hetkellä työskentelen ratapuolen uusimman hankkeen, kunnossapitoalueiden 9, 11 ja 12 alueiden mittaamisessa sekä ratatyöstä vastaavana. Hankkeessa on noin 500 ratakilometriä, tilaajana on NRC Finland OY. Hankkeeseen meille kuuluu nuottien kartoittaminen, paalujen merkkaaminen, radalla olevien rakenteiden kartoitus sekä nuottien laskeminen.

Minkälainen olisi unelmaprojektisi?

Unelmaprojektini mahdollistaisi uuden oppimisen. Projekti olisi vaihtelevassa ympäristössä ja sopivissa määrin haastava.

Mikä MittausGroupissa on parasta? 

Parasta on uudet mahdollisuudet sekä yhteistyö uusien työkavereiden kanssa.