fbpx

Kaivosmittaukset

Ota yhteyttä!

Kun kaivosmittaus on ajankohtaista, toimitamme kaivostoimintaan liittyvät mittaustyöt kokonaisvaltaisesti. Meiltä saat ammattitaitoisen mittauspäällikön ja mittamiehet kaivosprojektillesi.

MittausGroupin ammattitaitoiset kaivosmittaajat…

• ymmärtävät, milloin mittauksissa vaaditaan erityistä tarkkuutta ja milloin riittää suurpiirteisempi mittaus
• huolehtivat siitä, että mittaukset tulee suorittaa tehokkaasti: virheisiin ei ole varaa
• osaavat käyttää monipuolisesti mittalaitteita, mm. laserkeilaimia ja takymetrejä ja tuottaa malleja ja muuta aineistoa

Kaivosmittausten ammattilaiset palveluksessasi

Saat meiltä osaavat mittausalan ammattilaiset kohteeseesi tarvittaessa nopeallakin aikataululla. MittausGroupin kokeneet kaivosmittaajat ovat tottuneet työskentelemään kaivoksissa, tuntevat kaivosmittauksen työnkulut ja osaavat valita oikeat menetelmät ja välineet jokaiseen työvaiheeseen. Luonnollisesti huomioimme kaikki turvallisuussäädökset ja -vaatimukset paikan päällä kohteessa ollessamme.

Miksi MittausGroup?

Kokenut ja osaava tiimimme tarjoaa laajan palveluvalikoiman kaikenlaisiin kaivosalan mittaustarpeisiin. Ja kuten mainittua, vahvan asiantuntijaosaamisen ohella hyödynnämme mittauksissa alan uusinta teknologiaa, mikä yhdistettynä vahvaan turvallisuusosaamiseen mahdollistaa tehokkaan tavan suorittaa tarvittavat mittaukset vaativissakin kohteissa.

Kaipaatko tarkkaa tietoa maan alta? Ota yhteyttä!

Jussi Suna
Tuotantojohtaja
+358 40 583 9510
jussi.suna@mittausgroup.fi