fbpx

Yritys

MittausGroup Oy syntyi, kun Pirkanmaan mittauspalvelu Oy, JT-mittaus Oy ja Koillis Mittaus Oy yhdistivät liiketoimintansa keväällä 2021. Ympäristösuunnittelu Oy Pirkanmaan mittausliiketoiminta ostettiin syksyllä 2021 ja Mittauspalvelu MP-Map Oy syksyllä 2022.

MittausGroup Oy:n vuosittainen liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa ja mittausalan ammattilaisia meillä on 85. Tarjoamme valtakunnallisesti rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja.

Tavoitteenamme on kasvaa valtakunnallisesti johtavaksi toimijaksi sekä laajentaa toimintaa muihin Pohjoismaihin.

MittausGroupin toimitusjohtaja vaihtui

MittausGroupin toimitusjohtaja vaihtuu.

Toiminnan kehittymistä vahvistaakseen MittausGroup Oy on nimittänyt Antti Salakan toimitusjohtajaksi 1.10.2023 alkaen. Antin osaamista ovat mm. myynnin johtaminen, strategia- ja ESG-teemat sekä organisaatioiden kehittäminen kasvun ja yritysintegraatioiden osalta.

Antilla on laaja yli 10 vuoden kokemus asiantuntija- ja johtotehtävistä. Hän siirtyy MittausGroupiin Smartvattenin operatiivisen johtajan paikalta. Ennen tätä hän on työskennellyt mm. VertoNordicin toimitusjohtajana sekä aiemmin vastannut Valloxin kotimaan liiketoiminnasta.

Tervetuloa taloon Antti Salakka!

Entinen toimitusjohtaja Tuomo Tiuraniemi jää yrityksessä johtotehtäviin, johtoryhmään ja toimii aktiivisesti myös MittausGroupin hallituksessa Senior Advisorina.

MittausGroup Oy syntyi, kun Pirkanmaan mittauspalvelu Oy, JT-mittaus Oy ja Koillis Mittaus Oy yhdistivät liiketoimintansa keväällä 2021. Ympäristösuunnittelu Oy Pirkanmaan mittausliiketoiminta ostettiin syksyllä 2021 ja Mittauspalvelu MP-Map Oy syksyllä 2022. Vuonna 2022 perustettiin tytäryhtiö MG Mätning Ab Ruotsiin.

MittausGroup Oy:n vuosittainen liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa ja mittausalan ammattilaisia meillä on n.90. Tarjoamme valtakunnallisesti rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja. Tällä hetkellä olemme saaneet jo myös hyvän jalansijan Tukholman seudulla. Tavoitteenamme on kasvaa valtakunnallisesti johtavaksi toimijaksi sekä laajentaa toimintaa muihin Pohjoismaihin.

Lisätiedot:

Tuomo Tiuraniemi | Toimitusjohtaja, Mittausgroup Oy
Puh. +358 40 544 2111, tuomo.tiuraniemi@mittausgroup.fi

Moottoritie
Mittaustyönjohtaja Arttu Arvela työmaalla

Väylähankkeiden vastuumies

Mittaustyönjohtaja Arttu Arvela esittelyssä


Itseohjautuva mittamies

Esittelyssä MittausGroupin ammattilainen Sami Muurimäki.

Sami Muurimäki työskentelee Kruunusiltojen työmaalla
Tuomo Toivanen työskentelee kaivoksessa

Mittaustyönjohtaja maan uumenissa

MittausGroupin ammattilaisista vuorossa on Tuomo Toivanen.