fbpx

Yritys

MittausGroup Oy syntyi, kun Pirkanmaan mittauspalvelu Oy, JT-mittaus Oy ja Koillis Mittaus Oy yhdistivät liiketoimintansa keväällä 2021. Ympäristösuunnittelu Oy Pirkanmaan mittausliiketoiminta ostettiin syksyllä 2021 ja Mittauspalvelu MP-Map Oy syksyllä 2022.

MittausGroup Oy:n vuosittainen liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa ja mittausalan ammattilaisia meillä on 85. Tarjoamme valtakunnallisesti rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja.

Tavoitteenamme on kasvaa valtakunnallisesti johtavaksi toimijaksi sekä laajentaa toimintaa muihin Pohjoismaihin.

MittausGroup Oy on ostanut Mittauspalvelu MP-Map Oy:n liiketoiminnan

Mittausgroup Oy ja Mittauspalvelu Mp-Map Oy ovat tehneet 1.8.2022 liiketoimintakaupan, jolla Mittauspalvelu Mp- Map Oy:n liiketoiminta siirtyy Mittausgroup Oy:lle. Mittauspalvelu Mp-Map Oy:n toimitusjohtaja Essi Lassila aloittaa samalla Mittausgroupin hallintojohtajana.

MittausGroup Oy ja MittausGroup Holding Oy kuuluvat MittausGroup konserniin. Konserniin kuuluu myös ruotsalainen tytäryhtiö MG Mätning AB. Konsernin vuosittainen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 7.5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaan kuuluu 90  mittausalan ammattilaista. Yritykset tarjoavat rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja sekä valtakunnallisesti Suomessa että Ruotsissa. Nyt toteutettavalla liiketoimintakaupalla henkilökunnan määrä nousee 105 työntekijään ja vuosittainen liikevaihto 9 miljoonaan euroon.

Mittausgroup Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Tiuraniemen mukaan liiketoimintakauppa vahvistaa MittausGroupin kilpailukykyä ja vahvistaa yrityksen osaamista erityisesti talonrakentamispuolella. ”Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tulevaisuudessa laajemmat palvelut osaamisen laajentuessa. Tavoitteena on edelleen vahvistaa markkinaosuutta valtakunnallisesti ja laajentaa toimintaa Pohjoismaissa.”

Mittauspalvelu Mp-Map Oy on vuodesta 1983 toiminut mittausalan yritys, joka on erikoistunut erityisesti talonrakennuspuolelle. Yritys työllistää 18 alan ammattilaista ja on vuosien saatossa toiminut useiden merkittävien talonrakennushankkeiden mittauskonsulttina.

”Mittauspalvelu Mp-Map Oy:n työntekijät siirtyvät Mittausgroupiin vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakauppa on osa strategian mukaista kasvua. Olemme tyytyväisiä saadessamme vahvistettua erityisesti rakennusmittauspuoltamme” toteaa Tuomo Tiuraniemi.

”Tällä liiketoimintakaupalla lisäämme resursseja ja pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme monipuolisemmin. Asiakas – ja henkilöstötyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Työssäni hallintojohtajana keskityn yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen siten, että henkilöstötyytyväisyys pysyy hyvänä ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkuvasti paremmin ja laajemmin.” toteaa Essi Lassila.

Lisätiedot:

Tuomo Tiuraniemi | Toimitusjohtaja, Mittausgroup Oy
Puh. +358 40 544 2111, tuomo.tiuraniemi@mittausgroup.fi

Essi Lassila| Hallintojohtaja, Mittausgroup Oy
Puh. +358 40 7621 450 essi.lassila@mittausgroup.fi

Moottoritie
Mittaustyönjohtaja Arttu Arvela työmaalla

Väylähankkeiden vastuumies

Mittaustyönjohtaja Arttu Arvela esittelyssä


Mittaustyönjohtaja radalla

MittausGroupin ammattilainen Niko Puro esittäytyy.

Mittaustyönjohtaja Niko Puro MittausGroupin auton edessä
Tuomo Toivanen työskentelee kaivoksessa

Mittaustyönjohtaja maan uumenissa

MittausGroupin ammattilaisista vuorossa on Tuomo Toivanen.


Itseohjautuva mittamies

Esittelyssä MittausGroupin ammattilainen Sami Muurimäki.

Sami Muurimäki työskentelee Kruunusiltojen työmaalla